Autor: Mait Kraun • 5. jaanuar 2021

PSA ja Fiat-Chrysleri ühinemine sai rohelise tule

Fitat-Chrysler ja Peugeot ühinevad.
Foto: Reuters/Scanpix
Fiat Chrysler (FCA) ja PSA teatasid esmaspäeval, et investorid on ettevõtete liitumisele rohelise tule andnud, ühisettevõte saab nimeks Stellantis ning selle peamise fookus saab olema elektriautode tootmisel.
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077