Autor: Kristjan Pruul • 4. november 2020

Leedu kehtestas kolmeks nädalaks karantiini

Leedu on tagasi piirangute juures, mis veel sel kevadel panid enamuse inimestest oma vaba aega veetma kodus või rõdul.
Foto: Zumapress/Scanpix
Leedu valitsus otsustaski kogu riigis kehtestada laialdased koroonapiirangud, nakatunute arv kasvab riigis kiiresti ning on laialdaselt levinud ka meditsiinitöötajate seas.

Peaminister Saulius Skvernelis ütles kolmapäeval, et karantiini kehtestamine on vältimatu. "Olen veendunud, et see annab tulemusi, mis aitavad olukorda stabiliseerida," vahendas Leedu rahvusringhääling peaministri sõnu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077