Autor: Äripäev • 4. november 2020

Kuus lennufirmat peatas lennud Tallinnast

Tallinna lennujaam.
Foto: Liis Treimann
Oktoobris läbis Tallinna lennujaama 35 025 reisijat, mis moodustas 11% eelmise aasta oktoobrikuu reisijate arvust.

Regulaarlende teenindas seitse lennufirmat, kuu lõpu seisuga on lennud peatanud Wizzair, Norwegian, easyJet, Aeroflot, Belavia ja Turkish Airlines. Suurima lennufirmana Tallinnas teenindas Air Baltic oktoobrikuu reisijatest 31%.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077