Autor: Logistikauudised.ee • 11. oktoober 2020

Esmaspäevast peavad kõik Lätti reisijad täitma elektroonilise ankeedi

Välisministeerium annab teada, et alates esmaspäevast, 12. oktoobrist peavad kõik Lätti reisijad täitma kuni 48 tundi enne piiriületust elektroonilise ankeedi lehel https://covidpass.lv/. Ankeet on saadaval samuti alates 12. oktoobrist.

Alaealiste eest täidab ankeedi lapsevanem või seaduslik esindaja. Ankeeti märgitakse isikuandmed koos kontaktandmetega ja eelneva 14 päeva reisiajalugu. Ankeedi täitjad saavad QR-koodi, mis tuleb esitada piirivalveametnikule piirikontrolli või pistelise kontrolli puhul. Lisainfot leiab SIIT!

Eestist Lätti sisenemisel kehtib reisijatele 10-päevane eneseisolatsiooninõue. Erandite kohta, kes ei pea jääma eneseisolatsiooni, on võimalik lugeda Reisi Targalt lehel või Eesti saatkonna kodulehel.

Lisaküsimuste korral soovitame pöörduda Läti saatkonna poole Tallinnas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077