Autor: Logistikauudised.ee • 22. september 2020

Vedajad peavad Valgevene lisakontrolli ise kinni maksma

Pärast Leedu-Valgevene piiril kaubaveo kontrolli karmistamist ütles Leedu riikliku autovedajate assotsiatsiooni Linava president, et lisaks kaubatarnete aeglustimisele on nende veod muutunud ka kallimaks - vedajad peavad lisakontrolli ise kinni maksma.
Veokid peavad llisakontrolli ootama tunde või isegi päevi, sageli tuleb ka parkimise eest maksta.
Foto: TUT.BY

Praegu suunatakse kõik veokid röntgenkontrolli, mis on eeskätt ajaline lisakulu. Kuna aga Valgevene piirivalvurid nägid, et autode voog aina suureneb ning piiripunkt pole koht, kuhu autosid lõputult mahub, saadetakse need nüüd Valgevene sisetollipunktidesse, vahendab Leedu Delfi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077