Autor: Logistikauudised.ee • 31. august 2020
Ainult tellijatele

United Motors avas Kohtla-Järvel uue müügi- ja teeninduskeskuse

Eestis Jeepi ja Alfa Romeo kaubamärke esindav United Motors avas uue müügi- ja teeninduskeskuse Kohtla-Järvel. Tartu ja Pärnu järel on see kolmas sel suvel avatud United Motorsi esindus väljaspoole pealinna.

United Motorsi Kohtla-Järve esindus.
Autor: NYST

Ida-Virumaal on United Motors tegutsenud juba alates 2006. aastast, kuid varasemalt on Järveküla tee 22 asuvas esinduses tegeletud BMW sõiduautode müügi ja teenindamisega. Nüüdsest saab avaras, üle 200-ruutmeetrises müügisaalis tutvuda ka uute Jeepide ja Alfa Romeodega ning kaasaegses margiteeninduses lisaks BMW-dele ka neid hooldada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077