Autor: Logistikauudised.ee • 30. juuni 2020

Tallink ostis DFDSile prahitud kaubalaeva Sailor

AS-i Tallink Grupp teatas täna börsile, et grupi tütarettevõte Baltic SF VIII Ltd ostis Navirail OÜ-lt ro-pax tüüpi laeva Sailor, mis kuni 8. juulini on prahitud DFDSile Paldiski-Kapellskäri liinil.
Tallink pole veel otsustanud, milliste sadamate vahel äsja soetatud Sailor seilama hakkab.
Foto: faktaomfartyg.se

Tallink teatab börsiteates, et ro-pax laeva ost tugevdab Tallinki laevastiku kaubaveo võimekust. Paldiski ja Kapellskäri vahet sõitnud Sailor seilab Eesti lipu all, laeva üleandmine on plaanitud Paldiskis 9. juulil 2020. Millisel liini laev täpselt sõitma hakkab, seda pole ettevõte veel otsustanud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077