Autor: Logistikauudised.ee • 26. juuni 2020

Eesti ja Soome vahel rekordarv laevaühendusi

Koroonakriisist tingitud reisipiirangute järel taas osaliselt avanenud Euroopa on toonud Soome Eestile lähemale kui kunagi varem – laevaühendused põhjanaabritega on tihedamad kui kunagi varem, kahe riigi vahel seilab rekordarv laevu ning uute sihtkohtadena on eestlastele lisandunud Turu ja Maarianhamina.
Sel suvel on laevaühendus põhjanaabritega tihedam kui kunagi varem, tõdes Tallinna Sadama juhatuse esimees Valdo Kalm.
Foto: LIIS TREIMANN

„Vahepeal sunnitult pausil olnud tavapärane reisiliiklus Soomega on taastunud ning ühtlasi on sel suvel laevaühendus põhjanaabritega tihedam kui kunagi varem,“ rääkis Tallinna Sadama juhatuse esimees Valdo Kalm. „Tallinna Vanasadamast saab Soome eri sihtkohtadesse kokku üheksa laevaga ja kaks laeva liiklevad veel ka Muuga-Vuosaari liinil.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077