Autor: Logistikauudised.ee • 12. juuni 2020

Eesti võtab maailma logistikasektori kaasajastamisel juhi rolli

Riigi innovatsiooniprogrammis Accelerate Estonia arendati välja rahvusvahelise kaubavedude digitaalne platvorm, mis ühendab eCMR teenuse pakkujaid nii Eestis kui ka välismaal ning mis muudab transpordiga seotud asjakohase teabe elektrooniliselt ja reaalajas kättesaadavaks kõigile tarneahelas osalejatele.
Viljar Lubi
Foto: Andres Haabu

Digitaalne kaubaveo lahendus aitab Eesti logistikasektoril koos tootmise ja jaekaubanduse tegevusaladega hoida aastas kokku üle miljardi euro.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077