Äripäev • 15 mai 2020
Uudised
Ainult tellijale

Lennuliinide avamist ja sulgemist hakkab otsustama MKM

Taavi Aasa juhitav majandus- ja kommunikatsiooniministeerium saab õiguse otsustada, milliseid lennuliine avada ja sulgeda. Küll aga lubatakse otsustamisel rääkida eelnevalt läbi sotsiaalministeeriumi ja terviseametiga.  Foto: Andras Kralla

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium koostöös sotsiaalministeeriumiga hakkab otsustama lennuliikluse lubamist vastavalt rahvatervise olukorrale ning COVID-19 levikule Eestis ja teistes riikides, otsustas valitsus neljapäeval.

Majandus- ja taristuminister Taavi Aasa sõnul tervitatakse lennufirmade soovi taasavada lennuliine Tallinnast, ent seda tuleb ikkagi teha järk-järgult ja lähtuvalt teiste riikide epidemioloogilisest olukorrast. "Kuna iga uus leevendus toob kaasa kontaktide kasvu ja võib seega suurendada ka haigestumist, saame läheneda samm-sammult," ütles Aas ministeeriumi pressiteates.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150