Autor: Äripäev • 15. mai 2020
Ainult tellijatele

Lennuliinide avamist ja sulgemist hakkab otsustama MKM

Taavi Aasa juhitav majandus- ja kommunikatsiooniministeerium saab õiguse otsustada, milliseid lennuliine avada ja sulgeda. Küll aga lubatakse otsustamisel rääkida eelnevalt läbi sotsiaalministeeriumi ja terviseametiga.
Autor: Andras Kralla

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium koostöös sotsiaalministeeriumiga hakkab otsustama lennuliikluse lubamist vastavalt rahvatervise olukorrale ning COVID-19 levikule Eestis ja teistes riikides, otsustas valitsus neljapäeval.

Majandus- ja taristuminister Taavi Aasa sõnul tervitatakse lennufirmade soovi taasavada lennuliine Tallinnast, ent seda tuleb ikkagi teha järk-järgult ja lähtuvalt teiste riikide epidemioloogilisest olukorrast. "Kuna iga uus leevendus toob kaasa kontaktide kasvu ja võib seega suurendada ka haigestumist, saame läheneda samm-sammult," ütles Aas ministeeriumi pressiteates.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077