Autor: Logistikauudised.ee • 11. mai 2020

Eesti leevendab piiranguid Läti, Leedu ja Soome piiriületusel

Vabariigi Valitsus otsustas reedel, et selle nädala teisel poolel leevenevad Eesti ja Soome vahelise piiriületuse piirangud ning taastub Eesti, Läti ja Leedu elanike ja neis riikides seaduslikult viibijate vaba liikumine.
Kriisi ajal Helsingi sadamas seisnud Tallink Star naaseb liinile reedel, 15. mail.
Foto: Andras Kralla

Eriolukorra juhi, peaminister Jüri Ratase korraldusega leeveneb alates 14. maist piirang, mille kohaselt pidid Soomest Eestisse saabuvad inimesed jääma piiriületuse järel 14 päevaks isolatsiooni. Kui seni võisid Eestis elavad, kuid Soomes tööl käivad inimesed ilma selle nõudeta Eestisse saabuda kuni üks kord nädalas, siis neljapäevast saavad nad Eesti ja Soome vahel liikuda ka tihedamini.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077