Autor: Pille Ivask • 7. mai 2020

Tallinna lennujaam taotleb riigilt 8 miljonit eurot abi

Tallinna lennujaama juht Riivo Tuvike täna Tallinna lennujaamas.
Foto: Liis Treimann
Tallinna lennujaama juht Riivo Tuvike ütles, et raha läheks lennujaamatasude vähendamiseks, mis omakorda aitaks meelitada lennufirmasid lendama.

Lennunduses on praegu keeruline aeg: kui 2019. aastal lendas Tallinna lennujaamast 15 lennufirmat kokku 36 sihtkohta, nendest 28 aasta läbi, siis tänavu aprilliks oli sellest jäänud järele vaid kolm regulaarset liini: Frankfurt, kuhu lendab Lufthansa, Minsk, kuhu lendab Belavia ning Helsingi, kuhu lendab Finnair.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077