Uudised
Ainult tellijale

Lennujaam teenindab peamiselt vaid eriolukorraga seotud lende

Koroonaviiruse tõttu kehtestatud eriolukord halvas lennuliikluse kogu maailmas, tuues märtsikuu jooksul lennuoperatsioonide ja lennureisijate arvu rekordmadalale tasemele. Märtsikuu lõpuks oli reisiliiklus peaaegu peatatud ning Tallinna lennujaam teenindab peamiselt kauba-, otsingu- ja päästetööde, meditsiini ning eriolukorraga seotud lende.

Hiinast saabunud lennuk meditsiiniliste abivahenditega Tallinna lennuväljal.  Foto: Liis Treimann

Lennuoperatsioonide arv hakkas langema märtsi teisest nädalast ja kuu lõpuks lakkas reisimine peaaegu täielikult, langetades lennuoperatsioonide arvu 90%. Kui eelmisel aastal samal ajal teenindas lennujaam nädalas keskmiselt 600-700 lennuoperatsiooni, siis märtsi viimasel nädalal oli neid alles jäänud veidi üle poolesaja, pühapäeval ja esmaspäeval - 29. ja 30. märtsil - ei toimunud ühtegi liinilendu.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistika.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150