Autor: Äripäev • 3. aprill 2020

Airbaltic võtab suvisest hooajast pooled lennud maha

Airbaltic jätab lennukid maa peale.
Foto: Veiko Tõkman
Koroonaviirusest põhjustatud kriisi tõttuvähendab Airbaltic umbes 50 protsendi võrra plaanitud lendude arvu ajavahemikul 15. aprill kuni 31. oktoober.

"Arvestades oluliselt kukkunud nõudlusega, plaanime hetkel oma teenuse samm-sammult taaskäivitada. Siis, kui meil on võimalik uuesti lendamisega alustada, teenindame esialgu vähendatud lennukite arvuga ainult peamisi ja kõige nõutumaid marsruute. Iga järgneva nädalaga aga lisanduvad opereerimisse täiendavad lennukid, mis aitavad meil järk – järgult pakkuda aina rohkem täiendavaid lende," teatas Airbalticu juhatuse esimees Martin Gauss.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077