Uudised
Ainult tellijale

Airbus sõlmis Magnetic MRO-ga lennukite hoolduslepingu

Kommertslennukitele täisteenust pakkuv hooldusttevõte Magnetic MRO ja maailma juhtiv lennukitootja Airbus sõlmisid pikaajalise lennukite hoolduslepingu Airbus perekonna õhusõidukite tugiteenusteks ja hoolduseks.

Airbusi ja Magnetic MRO esindajad Airbusi tehases Prantsusmaal Toulouses.  Foto: Magnetic MRO

„Meie teenus ei seisne pelgalt MRO ehk lennukite hooldusteenuste kõrges kvaliteedis, vaid ka esmaklassilises klienditoes, läbipaistvates protsessides ning märkimisväärselt kõrgetel protseduuristandarditel. Meie meeskonnal on siis väga suur roll ja me oleme väga paljudel kordadel ka oma standardite erakordset kõrget taset tõestanud. See on väga hea hüppelaud meie edukale koostööle Airbusiga ja päris kindlasti avab see maailma tasemel partnerlus Magnetic MRO jaoks uusi võimalusi ning muidugi veelgi kõrgemaid ootusi, olles nüüd Airbus lennukite hooldusega seotud teenuste tunnustatud tarnija,“ kommenteeris Inga Duglas, Magnetic MRO kommertsjuht.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150