Autor: Logistikauudised.ee • 10. märts 2020

Airbus sõlmis Magnetic MRO-ga lennukite hoolduslepingu

Kommertslennukitele täisteenust pakkuv hooldusttevõte Magnetic MRO ja maailma juhtiv lennukitootja Airbus sõlmisid pikaajalise lennukite hoolduslepingu Airbus perekonna õhusõidukite tugiteenusteks ja hoolduseks.
Airbusi ja Magnetic MRO esindajad Airbusi tehases Prantsusmaal Toulouses.
Foto: Magnetic MRO

„Meie teenus ei seisne pelgalt MRO ehk lennukite hooldusteenuste kõrges kvaliteedis, vaid ka esmaklassilises klienditoes, läbipaistvates protsessides ning märkimisväärselt kõrgetel protseduuristandarditel. Meie meeskonnal on siis väga suur roll ja me oleme väga paljudel kordadel ka oma standardite erakordset kõrget taset tõestanud. See on väga hea hüppelaud meie edukale koostööle Airbusiga ja päris kindlasti avab see maailma tasemel partnerlus Magnetic MRO jaoks uusi võimalusi ning muidugi veelgi kõrgemaid ootusi, olles nüüd Airbus lennukite hooldusega seotud teenuste tunnustatud tarnija,“ kommenteeris Inga Duglas, Magnetic MRO kommertsjuht.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077