Uudised
Ainult tellijale

Finnair võitles 600 euro nimel riigikohtuni, kuid õigus jäi ikka reisijale

Meeskonnaliikme haigestumise tõttu jätkulennust maha jäänud reisija nõudis Finnairilt 600eurost kahjutasu, mida lennufirma polnud nõus maksma. Riigikohus leidis, et lennufirma hüvitise maksmisest keeldumine polnud põhjendatud ning keeldus antud vaidlust menetlusse võtmast.

Kui pikamaalend tühistatakse või hilineb vähemalt 4 tundi, on reisijal õigus 600eurosele kompensatsioonile. Finnair põhjendas hilinemist erakorralise sündmusega, riigikohus arvas aga teisiti.  Foto: Raul Mee

Riigikohus otsustas aastaid kestnud Finnairi kassatsioonikaebust ringkonnakohtu otsuse osas mitte menetlusse võtta, sest meeskonnaliikme haigestumine ei ole erakorraline sündmus, mille tõttu oleks lennu hilinemine õigustatud.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150