Autor: Mait Kraun • 21. veebruar 2020

Viirus annab lennufirmadele tugeva löögi

Lennufirmade jaoks saab käesolev aasta olema raske.
Foto: Reuters/Scanpix
Lennundussektor ootab, et globaalne reisijate arv langeb tänavu esmakordselt 17 aasta jooksul. Juba praegu on koroonaviiruse tõttu tühistatud tuhandeid lende, vahendab Bloomberg.

Kui detsembris prognoosis Rahvusvaheline Lennutranspordi Ühendus, et 2020. aastal kasvab reisijate arv 4,1 protsenti, siis nüüd oodatakse 0,6 protsendi suurust langust. See näitaja on ühenduse sõnul pigem konservatiivne, sest seal on arvestatud ainult Hiinaga ja sellega seotud turgudega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077