Autor: Logistikauudised.ee • 13. veebruar 2020

TLT sõitjate arv kasvas aastaga 7,7 protsenti

Möödunud aastal teenindas Tallinna Linnatranspordi AS pealinnas kokku 142,4 miljonit sõitjat, millest 100,9 miljonit korda sõideti bussiga, 29,8 miljonit trammiga ja 11,7 miljonit trollibussiga. Kõige rohkem kasvas sõitjate arv möödunud aastal bussis 9,7%, trammis kasvas sõitjate arv 4,1% ja trollibussis 0,6%.
Kõige enam sõite tehti bussiga.
Foto: TLT/Toomas Huik

“2019. aasta on kindlasti ettevõtte jaoks murranguline aasta - läbi ajaloo suurim sõitjate arvu kasv, millega paralleelselt toimus ettevõtte juhtimissüsteemide uuendamine ja ettevalmistused üleminekuks keskkonnasõbralikule ühistranspordile,” ütles Tallinna Linnatranspordi AS-i juhatuse esimees Deniss Boroditš. “Võrreldes meie ühistransporti näiteks Riiaga näeme, et ligi 200 000 elaniku võrra suuremas pealinnas on ühistranspordi kasutajate arv Tallinnaga võrdne.”

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077