Uudised
Ainult tellijale

TLT sõitjate arv kasvas aastaga 7,7 protsenti

Möödunud aastal teenindas Tallinna Linnatranspordi AS pealinnas kokku 142,4 miljonit sõitjat, millest 100,9 miljonit korda sõideti bussiga, 29,8 miljonit trammiga ja 11,7 miljonit trollibussiga. Kõige rohkem kasvas sõitjate arv möödunud aastal bussis 9,7%, trammis kasvas sõitjate arv 4,1% ja trollibussis 0,6%.

Kõige enam sõite tehti bussiga.  Foto: TLT/Toomas Huik

“2019. aasta on kindlasti ettevõtte jaoks murranguline aasta - läbi ajaloo suurim sõitjate arvu kasv, millega paralleelselt toimus ettevõtte juhtimissüsteemide uuendamine ja ettevalmistused üleminekuks keskkonnasõbralikule ühistranspordile,” ütles Tallinna Linnatranspordi AS-i juhatuse esimees Deniss Boroditš. “Võrreldes meie ühistransporti näiteks Riiaga näeme, et ligi 200 000 elaniku võrra suuremas pealinnas on ühistranspordi kasutajate arv Tallinnaga võrdne.”

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150