Autor: Logistikauudised.ee • 31. jaanuar 2020

Autovargad jahivad taas võtmeta käivitusega luksusautosid

Ööl vastu 30. jaanuari varastati Tallinnast Kristiine linnaosast ja Harjumaalt Järvekülast kaks hinnalist Lexust, mõlemad vargused pandi toime autovõtme signaali võimendamise seadme abil.

30. jaanuari varahommikul alustas politsei koos Läti ja Leedu politseiga suuroperatsiooni seoses kahe Lexuse vargusega. Sõidukid ületasid Eesti piiri ning Järvekülast varastatud Lexuse hübriidmaastur koos saateautoga õnnestus Läti Latgale piirkonna politseinikel juba sama päeva lõuna ajal tabada. Kinni peeti kolm meest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077