Autor: Äripäev • 17. jaanuar 2020

Läti Raudtee koondab suurelt

Raudteejaam
Foto: Scanpix
Läti Raudtee teatas, et on otsustanud koondada 1500 töötajat, vahendab Läti Rahvusringhääling.

Ettevõtte juht Maris Kleinbergs selgitas, et otsus arvukalt töötajaid koondada tuleb nii kargovedude negatiivsest tendentsist kui üldisest vajadusest muuta ettevõtte tegevus efektiivsemaks. Kleinbergs tõdes, et otsus koondada on küll „valus“, ent vajalik.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077