Autor: Anu Lill • 10. jaanuar 2020

Soome turistid tõid Tallinna Sadamale reisijate rekordi

Tallinna Sadam teatas, et läinud aasta oli ettevõtte kruiisiärile hea ning reisijate arv kasvas rekordilisele tasemele, samas kaubaveo maht vähenes pisut.
Tallinna Sadama kruiisilaevade kai.
Foto: Raul Mee

Ettevõtte juhi Valdo Kalmu sõnul on positiivne, et vedellasti tugev kasv 4. kvartalis, mis tulenes tumedate naftasaaduste hoiustamise ja blendimise nõudluse kasvust seoses 2020. aasta alguses rakendunud nõuetega laevakütustele aitas aasta kokkuvõttes oluliselt vähendada kaubamahu langust võrreldes eelmise kolme kvartali tulemusega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077