Tõnu Tramm • 7 jaanuar 2020
Uudised
Ainult tellijale

RAV4 ja Corolla lükkasid Octavia troonilt

Viimastel aastatel müüduimaks sõiduautoks olnud Škoda Octavia pidi vaatamata korralikule müügikasvule lõppenud aastal alla vanduma nii Toyota RAV4le, kui Toyota Corollale, selgub äsja avaldatud Maanteeameti uute sõiduautode esmaregistreerimise statistikast.

Toyota RAV4  Foto: Toyota

Maanteeameti autoregistrikeskuse äsja avaldatud statistika järgi võeti lõppenud aastal Eestis arvele 27 479 uut sõiduautot, mida on 1244 autot rohkem kui 2018. aastal. Protsentuaalselt tähendab see ligi viieprotsendilist turukasvu. Nii suurt uute sõiduautode müüginumbrit pole Eestis olnud pärast buumiaega, ehk aastast 2007, mil registreeriti üle 30 000 uue sõiduauto.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150