Autor: Logistikauudised.ee • 19. detsember 2019

Uus seade õpetab kapteneid kütust säästma

TS Laevad paigaldas parvlaevale Piret Blueflow innovaatilise kütusekulu jälgimise seadme, et laeva kaptenid ja tüürimehed saaksid reaalajas parema ülevaate iga reisi energiakulust ning võimaluse eelnevate reiside kütusekulu võrreldes parandada oma sõiduvõtteid energia efektiivsemaks kasutamiseks.
Parvlaeva Piret kapten Ringo Koppel.
Foto: TS Laevad

TS Laevade juhatuse liikme ja peakapteni Guldar Kivro sõnul aitab innovaatiline seadeldis Blueflow kütusekulu kokku hoida ning sellega vähendada laevakütusest tulenevat mõju keskkonnale.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077