Autor: Logistikauudised.ee • 18. november 2019

Liiklustingimused Tallinna sadamas paranesid

Läinud nädala lõpus avati Tallinna sadama piirkonnas liiklusele Petrooleumi tänav ja kahesuunaline liiklus taastub Uus-Sadama tänaval. Reidi tee avatakse kogu ulatuses novembri lõpus.

„Reidi tee ehitus on jõudnud nii kaugele, et sadama piirkonnas on võimalik liiklusele mõlemas suunas avada Uus-Sadama tänav, mis seni oli ajutiselt ühesuunaline. Nüüd avaneb ka teine suund – sadamast linna poole. Samuti avatakse liiklusele Petrooleumi tänava lõik D-terminali sissepääsust alates kuni Tuukri tänavani, mis oli suletud alates 9. septembrist,“ ütles Kesklinna vanem Vladimir Svet.

Jätkuvalt on avatud väljapääs sadamast Lootsi tn kaudu kesklinna poole. Samuti saab Pikksilma tn ja Reidi tee ristmikult sõita mööda valminud Reidi teed Lasnamäe ja Pirita suunas. Reidi tee avatakse kogu ulatuses novembri lõpus.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077