Autor: Allan Rajavee • 18. november 2019

Airbusi müügijuht: Boeingu 737 MAX probleemidest ei võida keegi

Boeingu Seattle tehase territooriumile pargitud Boeing 737 MAX lennukid ootavad taas lennuluba.
Foto: Lindsey Wasson
Airbusi müügijuht Christian Scherer lükkas Dubai lennundusmessil esinedes tagasi väite nagu oleks Airbus lõiganud kasumit 400 Boeingu 737 MAX reisilennuki lennukeelust pea viie kuu eest.

„Ma pean parandama neid kahjuks levima läinud kuulujutte. Sellest pole lennundusvaldkonnas kellegile kasu. Vähemalt mitte Airbusile,“ sõnas Scherer. „See on tragöödia, millele peab Boeing leidma lahenduse, kuid konkurendi probleeme nähes pole me kindlasti õnnelikud,“ lisas ta, vahendab CNBC.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077