Autor: Äripäev • 1. oktoober 2019

Eestlase juhitud lennufirma läks pankrotti

Lennundusekspert Sven Kukemelk Tallinna Lennujaamas.
Foto: Liis Treimann
Lennufirma Adria Airways teatas eile õhtul, et andis sisse pankrotiavalduse.

Ettevõtte juhatus otsustas pankroti kasuks, sest ettevõte on maksejõuetu. Lennufirma tühistab ka kõik toimuma pidanud reisid. Ettevõtet juhib eestlane Sven Kukemelk, kes enne töötas Nordic Aviation Groupi äriarenduse juhina. Adria Airways sõlmis temaga kaheaastase lepingu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077