Autor: Logistikauudised.ee • 2. september 2019

Nordica uue juhina alustab tööd Erki Urva

Lennufirma Nordica uue juhina alustab 3. septembrist tööd Erki Urva, kes tegutses Nordicas seni juhatuse nõuniku positsioonil ja on ka varem lennundusvaldkonnas töötanud, olles aastatel 2002-2005 Estonian Airi juht ning 2012-2015 ettevõtte nõukogu liige.
Erkki Urva asub juhtima Nordicat.
Autor: Raul Mee

Nordica nõukogu esimehe Toomas Tiiveli sõnul peab suve alguses Nordica juhiks valitud ja tänasest tööle asuma pidanud Gunnar Kobin oma loobumist ise põhjendama. “Mina sain juunis lähtuda sellest infost, et ta otsustas tööpakkumise vastu võtta, poolteist kuud hiljem teatas ta, et ta seda enam ei soovi. Viimased nädalad on seetõttu möödunud taas uue juhi otsingutel ning tänase seisuga oleme käed löönud Erki Urvaga,” selgitas Tiivel.

Nordica juhile seatud eesmärgid jäävad ka Urva puhul samaks, mis tähendab, et tema ülesandeks on luua kolmest riigile kuuluvast lennundusettevõttest toimiv kontsern, panna need ettevõtted ühte jalga käima ning koos sellega välja töötada ja ellu viia riikliku lennukompanii jätkusuutlik strateegia tagamaks Eestile olulised lennuühendused muu maailmaga.

Samuti on plaan alustada Nordica enda kommertsplatvormi ehk piletimüügi- ja klienditeenindussüsteemi arendamisega, mis annab ettevõttele tulevikus suurema paindlikkuse ja sõltumatuse ning võimekuse Tallinnast lendude taasalustamiseks.

Nordica tütarfirma Regional Jet juhina jätkab Jan Palmer, kes koos oma meeskonnaga on lühikese ajaga muutnud Regional Jet’i kasumlikuks lennufirmaks ja toonud olulisi koostöölepinguid suurte lennufirmadega nagu LOT ja SAS.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077