Mupo tegi taasiseseisvumispäeval üle paarisaja hoiatustrahvi

Ehkki Mupo hoiatas juba eelnevalt, et taasiseseisvumispäeva ürituste raames suhtub Mupo valesti parkijatesse täie rangusega ning targem on üldse auto koju või kaugemale jätta, eirati ajutist liikluskorraldust massiliselt ning pargiti kuhu juhtus.

Haljasalal parkimine oli Mupole suurim peavalu.  Foto: Mupo

"Tõesti kurvastav olukord," kommenteeris munitsipaalpolitsei ameti juhataja Aivar Toompere hommikul laekunud eilse taasiseseisvumispäeva aruannet.

"Olime eile väljas suurendatud jõududega - turvasime "Balti Ketti 30" vanade sõidukite liiklust linnas ja hoidsime silma peal teletorni perepäeval. Kõik sujus kenasti, paraku oli tilk tõrva paljude sõidukiomanike parkimise kultuuritus."

"Tegime varakult teavitusi uute parkimisalade osas lauluväljaku ümbruses ja soovitasime kontserdile tulla kas ühistranspordiga, jalgsi või jalgrattaga. Kõigele vaatamata oli valesti parkimine massiline - teletorni juures tegi meie patrull üle 70 ja lauluväljakul üle saja hoiatustrahvi. Eirati kõiki ajutisi liikluskorraldusvahendeid ja pargiti ka haljasaladel. Sellistele rikkumisele läbi sõrmede vaadata ei saa," nentis Toompere.

Loe lisaks

Vaata pildigaleriid valesti parkijatest

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150