Autor: Logistikauudised.ee • 13. juuni 2019

United Motors hakkas Eestis Jeepi esindama

Alates 13. juunist on United Motors Jeepi uute sõidukite ainus ametlik esindaja Eestis ning kõik selle margi omanikud saavad hakata käima senise Silberauto esinduse asemel hoolduses Peetri alevikus Reti teel asuvas United Motorsi salongis.
Kui seni oli Jeepi esindus Peterburi teel Silberautos, siis nüüd asub see Peetris United Motorsis.
Foto: United Motors

“Jeep on meie jaoks uus ja põnev kaubamärk ja kindlasti ka uus kogemus. Meie müügisalongis leidub küll väikeseid ja suuri, kiireid ja noobleid masinaid, kuid mudelite rivist on senini olnud puudu täpp i-tähe peal: täisvereline maastur,” ütles United Motorsi juhatuse liige Jaanus Nieländer.

“Ehkki esialgu võib ju imestada, mis võiks siduda Jeep’i ja United Motorsit, siis tegelikult on puutepunkte rohkem, kui esialgu võiks arvata. Kui Jeep on teistest eristuv pikkade traditsioonide, väärika ajaloo ning arvukate veendunud austajatega legendaarne automark, siis täpselt sedasama saab öelda ka BMW kohta. Lisaks saab mõlemat automarki edaspidi samast kohast soetada”.

United Motors on pikkade traditsioonidega automüüja. Ettevõtte omanikud on autoäris olnud tegevad juba ligi 100 aastat. Aastal 1921 alustas ettevõtte omanike esiisa Allan Södeström Rootsis, Malmös uute autode müüki Förenade Bil ABs.

“Nüüd on Peetri autosalongis kokku saanud veel üks ikooniline autobränd ja pika ajalooga kogenud automüüja. Aga mis veelgi tähtsam, Jeep sobib suurepäraselt täiendama United Motorsi poolt juba esindatavate automarkide mudelite rivi,” ütles Nieländer.

Uued mudelid kohal

Tänaseks on nii United Motorsi müügimehed kui ka mehaanikud koolitused läbinud ning Peetris, Reti tee 4 asuv autoesindus on valmis kõiki nii praeguseid kui ka tulevasi Jeepi omanikke vastu võtma.

Esimese suure uudisena saab Peetri autosalongist soetada seni Eestis esitlemata mudeleid - uut Jeep Wranglerit, mudelivärskenduse läbinud Jeep Renegade’i ja uuenenud Jeep Compassi. Jeepi lisandumist United Motorsi perekonda tähistatakse ka sooduskampaaniaga - Grand Cherokee Summit varustusega autodele kehtib soodustus 9000 eurot.

Jeepi Baltimaade importööri Autobrava tegevjuht Laurynas Žukauskas tunnistas, et Jeep on üks kiiremini kasvavaid autotootjaid Euroopas ja uus partner United Motors on ettevõte, millesse ta usub. „Ma usun, et meie partnerlus on tugev ja edukas ka meie, kui importööri vaatenurgast,” ütles Žukauskas.

United Motors on alates 2000. aastast esindanud BMW, MINI, KIA ja FIATi kaubamärke Eestis. Alates 2017. aasta 12. juunist tegutseb United Motors Peetri esinduses ametliku BMW ja MINI teenindusena, ametliku BMW ja MINI sõiduautode keretööde teostajana ning garantiiliste vähekasutatud BMW ja MINI sõiduautode müüjana.

2018. aasta lõpus ostis United Motors Peugeot ja Hyundai esindaja Auto Forte, mis on suurim Peugeot esindaja Eestis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077