Autor: Logistikauudised.ee • 12. juuni 2019

Rongireisijate arv tegi maikuus kõigi aegade rekordi

Rongireiside populaarsus kasvab endiselt: maikuus tehti Elroni rongidega rekordilised 726 000 sõitu. Kokku on sel aastal rongiga tehtud ligi 3,4 miljonit sõitu.
Elroni rong.
Foto: ANTS LIIGUS, Pärnu Postimees/Scanpix

Enim sõideti Tallinna-Paldiski (133 000 sõitu), Tallinna-Riisipere (113 000 sõitu) ja Tallinna-Tartu (102 000 sõitu) liinidel. Selle aasta viie kuuga on tehtud ligi 3,4 miljonit sõitu, mida on võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 4% enam.

Nii Tartu kui ka Narva ekspressliinidel kasvaS Rongisõitjate arv kolmandiku võrra. „Näeme väga selgelt, kuidas inimesed valivad üha enam sõiduauto asemel rongi just pikemate sõitude tegemiseks. Et kasvavale nõudlusele vastata ja raudteedesse tehtud investeeringud maksimaalset kasu tooks, on uute rongide ostmine hädavajalik,“ märkis Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Piletite ostukanalitena eelistavad sõitjad üha rohkem nii veebi kui ka piletimasinaid. „Maikuus osteti rongis pileteid enam piletimasinast kui klienditeenindajatelt. Täname kõiki aktiivseid piletimasina kasutajaid ning julgustame ka kõiki neid masinat kasutama, kes seda veel teinud ei ole. Piletimasinast müüdavad piletid on soodsama hinnaga, samuti on oluline, et oma sõidu valideeriks ka kõik tasuta sõidu õigust omavad inimesed. Kui sõit jääb registreerimata, siis seda ei ole statistiliselt toimunud ja see tähendab ka vähem piletitulu. Iga euro, mis me rohkem teenime, investeerime teenuse parandamisse tulevikus.“

Maikuus müüdi pileteid 1,5 miljoni euro väärtuses.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077