Autor: Logistikauudised.ee • 3. juuni 2019

Tallink alustab Muuga-Vuosaari liinil soodsat reisijatevedu

Alates 12. juunist avab Tallink Eesti ja Soome vahel seni vaid kaubaveoliinina tegutsenud Muuga-Vuosaari liini ka tavareisijatele, kes soovivad sõidukiga soodsalt Soome sõita.
Reisijatevedu Muuga-Vuosaari liinil ning Sea Windi pardal käis hiljuti juba testimas eestlaste uus retrostiilis elektriauto NOBE.
Foto: Roman Muljar

Reisijaid veab liinil M/S Sea Wind, ning üheotsa pileti hind on kõigil väljumistel ning kõigile reisijatele ja sõidukitele aastaringselt üks: 10 eurot reisija kohta sõltumata sõidukist, sõiduautode puhul 20 eurot, kaubikutel 30 eurot ning pikkadel kaubikutel 40 eurot üheotsa pileti kohta.

Piletimüük uuele Eesti-Soome vahelisele reisijateveo liinile on Tallinki veebilehtedel, piletikassades ning kõnekeskuste kaudu avatud 3. juunist ning esimene reis sõidukiga tavareisijatele toimub 12. juunil. Muuga-Vuosaari liinile saavad reisi broneerida järgmiste sõidukitega reisijad:

•Sõiduauto – kuni 1,9m kõrge ja kuni 5m pikk

•Kaubik – kuni 4,4m kõrge ja kuni 8m pikk

•Pikk kaubik – kuni 4,4m kõrge ja kuni 12m pikk

M/S Sea Wind opereerib Muuga-Vuosaari liinil aastaringselt kõigil nädalapäevadel, väljaarvatud laupäeval ning reis Muugalt Vuosaarisse kestab 3,5 tundi ning Vuosaarist Muugale 4 tundi. Laeval on olemas kõik mugavaks merereisiks vajalikud teenused: reisijatel on võimalik lisatasu eest broneerida kajuteid, osta buffee hommiku-, lõuna- ja õhtusööke ning laeval on kauplus. Laeva eripärade tõttu ei sobi reisimine Sea Windil erivajadustega reisijatele ning lemmikloomadega reisijatele.

„Meil on hea meel, et saame Muuga-Vuosaari liini reisijatele avamisega vastu tulla neile klientidele, kes ei otsi merereisilt suurt elamust, vaid soovivad lihtsalt ja odavalt reisida punktist A punkti B. Klientide tagasiside näitab, et sarnaselt erinevate teenuste hulga ning hinnaklassiga lennufirmade klientidele, on ka laevareisijate seas neid, kes eelistavad reisida suuremat mugavust ning laiemat teenuste valikut pakkuvate laevadega nagu Megastar ning teisalt neid, kelle jaoks on pileti ostmisel pigem määrav hind ning võimalikult lihtne teenus,“ sõnas Tallink Grupi juhatuse liige Kadri Land.

„Sea Wind on eelkõige sobiv valik neile sõidukiga reisijatele, kes soovivad Eesti ja Soome vahet reisida lihtsalt ja odavalt, vältides Tallinna ja Helsingi kesklinnades liiklemist. Sea Wind viib reisijad äärelinnast äärelinna ning on hea alternatiiv neile, kes reisivad Eestis ja Soomes mujale, kui pealinnadesse ning võimaldab vältida liiklusummikutes liiklemist. Ning kindlasti sobib selle laevaga reisimine neile, kes otsivad unikaalset retroelamust põneval vanemal laeval reisimisest,“ lisas Land.

Tallinki püsikliendiprogrammi Club One liikmed koguvad boonuspunkte ka Sea Windiga reisides.

Sea Windi sõidugraafiku leiab Tallinki kodulehelt SIIN.

Pileti Sea Windile saab osta SIIT.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077