Autor: Logistikauudised.ee • 10. mai 2019

airBaltic pikendab Malaga lende detsembrini

airBaltic andis teada oma plaanist jätkata Tallinn - Malaga lendudega ka talveperioodil, ehk lisada oma graafikusse täiendavaid lende oktoobrist kuni detsembrini 2019. Talvisel perioodil toimuvad Tallinn - Malaga vahelised lennud ühe korra nädalas.
airBaltica lennuk.
Foto: INTS KALNINS, Reuters/Scanpix

airBaltic’u vanem asepresident lennuvõrgustiku alal Wolfgang Reuss teatas, et Malaga on üks neljast uuest sihtkohast, mida ettevõte käesoleval aastal Tallinnast käivitab. „Vaatamata sellele, et käesoleval aastal alustame Tallinn - Malaga lendudega alates juunist, näeme juba Eesti reisijate tugevat huvi selle suuna vastu ja oleme valmis pikendama sihtkoha teenindamist paari kuu võrra.”

Tallinnast pakub airBaltic otselende Amsterdami, Berliini, Londonisse, Oslosse, Pariisi, Stockholmi, Viini, Vilniusesse, samuti aga mugavat lennuühendust läbi Riia. Saabuva juuni alguses käivitab airBaltic Tallin-nast kolm uut otselendu - Malagasse, Brüsselisse ja Kopenhaagenisse.

Lisaks kuulutas airBaltic välja ka 13. otselennu käivitamise Eesti pealinnast Salzburgi, Austriasse. Hooajaline otselend kahe linna vahel alustab tööd 21. detsembril 2019.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077