Autor: Logistikauudised.ee • 2. mai 2019

SAS streik jätkub, täna tühistatakse 280 lendu

Lennukompanii Scandinavian Airlines (SAS) tühistab neljapäeval pilootide streigi tõttu veel 280 lendu Skandinaavias, mõjutades 20 000 inimese reisiplaane, kirjutab ERR.
Streigi tõttu SAS-is on ära jäänud juba 3300 lendu.
Foto: EPA/Scanpix

Kolmapäeval tühistas SAS 504 lendu. Alates streigi algusest reedel on ära jäetud juba umbes 3300 lendu, mis on mõjutanud pea 327 000 reisijat. Iga streigi päev läheb SAS-ile hinnanguliselt maksma 9 miljonit eurot.

Loe pikemalt ERR-st.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077