Autorid: Anu Jõgi, Logistikauudised.ee • 2. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic kasvatas kasumit

airBaltic lendab Tallinnast, Riiast ja Vilniusest 70 sihtkohta.
Foto: Veiko Tõkman
Läti lennufirma airBaltic teatas, et jätkas eelmisel aastal kasvamist ja teenis üle 5 miljoni euro kasumit.

Ettevõtte käive suurenes üle 400 miljoni euro ja kasum jõudis 5,4 miljoni euroni, kasvades aastaga 40 protsenti.

Ettevõtte tegevjuhi Martin Gaussi sõnul on ettevõtte mõju majandusele suurem, kui arvud näitavad, viidates äristrateegiakonsultandi Roland Bergeri hiljutisele uurimusele, mille järgi on airBalticu osa Läti SKPs 2,5 protsenti ning ettevõte mõjutab otse ja kaudselt ligikaudu 30 000 töökohta.

Eesti lennufirma Nordica tulemusi veel pole, 2017. aastal oli Nordica käive 82 miljoni euro juures ja ettevõte oli ligi 0,9 miljoni euroga kasumis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077