Autor: Logistikauudised.ee • 28. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tapa-Rakvere rongiliinile tulevad osaliselt asendusbussid

Elroni rong.
Foto: Andras Kralla
Tapa-Kadrina raudteelõigu remonttööde tõttu muutub alates 3. aprillist Tallinna-Rakvere reiside sõiduplaan. Tapa ja Rakvere vahel kasutatakse osadel päevadel asendusbusse, teatab Elron.

Sõiduplaanimuudatused puudutavad Tallinna-Rakvere liini kahte reisi. Esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti teenindatakse õhtust Tallinna-Rakvere reisi Tapa-Rakvere lõigul asendusbussiga. Teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti teenindatakse samal lõigul bussiga Rakvere-Tallinna hommikust reisi.

Seejuures palub Elron arvestada ka mõningate eranditega, mis on sõiduplaanides kuupäevaliselt ka välja toodud – näiteks ei tehta töid Suurel Reedel ega kevadpühal ning siis saab reisijaid teenindada rongiga. Tähelepanu juhitakse ka asjaolule, et asendusbussidega ei ole võimalik jalgrattaid transportida.

Asendusbusside peatuskohad märgistatakse Elroni värvides tahvlitega, nende asukohad koos infoga sõiduplaanimuudatuste kohta on leitavad Elroni kodulehelt ja ooteplatvormide infostendidelt, tasuta rongiinfot jagab ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Ühtlasi tuletame meelde, et alates eelolevast pühapäevast on muudatusi ka teiste suundade sõiduplaanides.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077