Jaga lugu:

Tapa-Rakvere rongiliinile tulevad osaliselt asendusbussid

Elroni rong.  Foto: Andras Kralla

Tapa-Kadrina raudteelõigu remonttööde tõttu muutub alates 3. aprillist Tallinna-Rakvere reiside sõiduplaan. Tapa ja Rakvere vahel kasutatakse osadel päevadel asendusbusse, teatab Elron.

Sõiduplaanimuudatused puudutavad Tallinna-Rakvere liini kahte reisi. Esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti teenindatakse õhtust Tallinna-Rakvere reisi Tapa-Rakvere lõigul asendusbussiga. Teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti teenindatakse samal lõigul bussiga Rakvere-Tallinna hommikust reisi.

Seejuures palub Elron arvestada ka mõningate eranditega, mis on sõiduplaanides kuupäevaliselt ka välja toodud – näiteks ei tehta töid Suurel Reedel ega kevadpühal ning siis saab reisijaid teenindada rongiga. Tähelepanu juhitakse ka asjaolule, et asendusbussidega ei ole võimalik jalgrattaid transportida.

Asendusbusside peatuskohad märgistatakse Elroni värvides tahvlitega, nende asukohad koos infoga sõiduplaanimuudatuste kohta on leitavad Elroni kodulehelt ja ooteplatvormide infostendidelt, tasuta rongiinfot jagab ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Ühtlasi tuletame meelde, et alates eelolevast pühapäevast on muudatusi ka teiste suundade sõiduplaanides.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159hedi.meigas@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee