Autor: Logistikauudised.ee • 12. märts 2019

airBaltic saab Tallinna lennufirmaks nr. 1

AirBaltic lennuk.
Autor: INTS KALNINS
Veebruaris 2019 lennutas airBaltic 35 000 Eesti reisijat, mis on rohkem kui ükski teine Eestis opereeriv lennufirma. Firma turuosa on talve viimase kuu tulemusel ulatunud 19%ni, mis on 4 protsendipunkti rohkem kui veebruaris 2018.

Martin Gauss, airBaltic’u juhatuse esimees: “Oleme täielikult pühendunud Eesti turu huvidele pakkudes saabuval suvel Tallinnast kõige rohkem reisijakohti kõikide Tallinnas opereerivate lennufirmadega võrreldes. Eesti turg näitab suurt nõudlust ja me oleme valmis pakkuma sellele parimat lennuühendust.”

Tallinnast pakub airBaltic otselende Amstedami, Berliini, Londonisse, Oslosse, Pariisi, Stockholmi, Viini ja Vilniusesse, samuti aga mugavaid ühenduslende läbi Riia. 2019. aasta juuni alguses käivi-tab lennufirma Tallinnast otselennud Malagasse, Brüsselisse ja Kopenhaagenisse.

Suvel 2019 teostab airBaltic Tallinnast iganädalaselt kuni 104 otselendu 12 erinevasse sihtkohta. Võrreldes 2018. aastaga moodustab see 73% kasvu.

airBaltic’u koduturuks on Baltikumi kolm pealinna, millest lennufirma pakub rohkem kui 70 erinevat sihtkohta Euroopas, Skandinaavias, SRÜ ja Kesk-Ida riikides. Suvel 2019 käivitab airBaltic Riiast veel viis uut sihtkohta, milleks on Lviv, Dublin, Stuttgart, Kos ja Menorca.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077