Autor: Logistikauudised.ee • 1. veebruar 2019

Tallinna bussiliiklus toimib vastavalt uutele graafikutele

TLT buss
Autor: Postimees/Scanpix
Täna, 1 veebruaril alustasid Tallinna Linnatranspordi bussid liinide teenindamist muudetud graafikute alusel. Busside ennelõunased väljumised toimusid kõikidel liinidel uute sõiduplaanidega vastavuses.

„Tänasest töötavad kõik meie olemasolevad jõud ja reservid, et bussiliinid maksimaalselt ära teenindada. Varahommikust praeguseni on bussiliiklus toiminud plaanipäraselt ja täna kehtima hakanud graafikutega vastavuses. Jälgime pidevalt olukorda, et tagada kõikide liinide sujuv teenindamine. Tänan kõiki sõitjaid mõistva suhtumise ja kannatlikkuse eest,“ ütles Tallinna Linnatranspordi juhatuse esimees Deniss Boroditš.

Jooksvalt täienevat infot kehtivate bussisõidugraafikute kohta leiab veebilehelt www.transport.tallinn.ee. Muudetud sõidugraafikutega saab tutvuda ka bussipeatustes.

Alates 1. veebruarist teenindab Tallinna Linnatransport lisaks senisele 62 bussiliinile veel bussiliine number 2, 12, 13, 20, 20A, 25, 39, 49, 57, 59 ja 65. Sellega seoses on Tallinna bussiliinide sõidugraafikud muudetud.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077