Autor: Logistikauudised.ee • 4. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnair tihendab suvist Heatrow lennugraafikut

Foto: Raul Mee
British Airways lõpetab aprillist Tallinnast Londoni Heatrow lennujaama lendamise, seevastu lisab suvehooajal täiendava igapäevase väljumise Helsingist Heathrow`sse Finnair.

„London on eestlaste seas üks populaarsemaid Finnairi sihtkohti. Lisame alates 31. märtsist liinile uue keskpäevase väljumise ja veel ühe laiakerelise A320 lennuki, mis teeb reisimise klientidele veel paindlikumaks ja mugavamaks,“ ütles Finnairi Ida-Euroopa ja Baltimaade juht Arunas Skuja.

Finnair pakub sujuvat lennuühendust Heathrow'ga koostöös Oneworldi partneritega. Täiendav lend väljub Helsingist kell 11.40 ja tagasilend Londonist kell 13.50.

Lisaks tõstab Finnar Londoni liinil lennumahtu – kell 16.00 väljuvat lendu Helsingist Londonisse ja kell 18.10 Londonist Helsingisse hakkab teenindama Airbusi laiakereline A330 reisilennuk.

Muudatus toob võrreldes praeguse A321 kitsakerelise lennukiga ühele reisile rohkem kui 50 lisakohta. Päeva esimest Finnairi lendu Helsingist Londonisse teenindab juba praegu laiakereline Airbus A350 lennuk.

British Airways on hetkel ainus lennufirma, millega saab lennata Tallinnast otse Londoni Heatrow lennuväljale. Küll lendavad Tallinnast Londoni teistesse lennujaamadesse Ryanair (Stansted), easyJet (Gatwick), AirBaltic (Gatwick) ja Wizz Air (Luton).

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077