Autor: Logistikauudised.ee • 19. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic hakkab lendama Tallinnast Londonisse

airBalticu lennuk
Autor: airBaltic
Alates 2018. aasta 27. märtsist käivitab airBaltic otselennu Tallinnast Londonisse, Gatwicki lennujaama.

Nädalas toimub Ühendkuningriigi pealinna 2 edasi-tagasi lendu.

“Lisades Londoni meie Eesti otselendude võrgustikku näitame, kuivõrd oluline on meile jaoks Eesti turg ja siin elavad inimesed. Järgmisel suvel pakume vähemalt 7 otselennu võimalust Eesti pealinnast, tagades sellega Baltikumi parima ühenduse Euroopa, Skandinaavia, SRÜ ja Lähis - Ida riikidega läbi otse- ja ühenduslendude,” ütles airBalticu juhatuse esimees Martin Gauss pressiteates. 

“On märkimisväärne, et kolme aastaga, mil oleme taastanud otselende Tallinnast, on 43% lennupiletite broneeringutest mainitud reisidele tehtud väljaspool Eestit. airBaltic pakub head lennuühendust Eestiga nii äri- kui ka turismireiside puhul ning see kindlasti avaldab oma mõju kohalikule majandusele,” lisas Gauss.

Lend Tallinna ja Londoni vahel kestab vähemalt kolm tundi. Ühe suuna pileti hind, mille sees on nii lennujaamade maksud kui ka muud teenustasud, algab 29 eurost. 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077