• 06.09.17, 14:02
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Tallinna autovaba päev toimub Pärnu maanteel

Tallinna Linnavalitsuse korraldusega lubatakse Tallinna Keskkonnaametil ning Tallinna Transpordiametil pühapäeval, 24. septembril toimuva autovaba päeva raames piirata autoliiklust Pärnu maanteel ja Valli tänaval, teatas Raepress.
Tallinna autovaba päev toimub Pärnu maanteel
  • Foto: Raul Mee
Tallinna Keskkonnaamet ja Tallinna Transpordiamet korraldavad 24. septembril kesklinnas Pärnu maantee 6 ees (Viru väljaku ja G. Otsa tn ning Suur-Karja tn vahelisel lõigul ja Valli tänaval) autovaba päeva. Pühapäeval, 24. septembril kella 6–19 on plaanis piirata sõidukite sissesõitu Pärnu maanteele alates Viru väljakust ja Estonia puiestee ristmikust. Samuti on suletud liikluseks Valli tänav Viru tänava poolt ja Pärnu maantee poolt. Suletud alal keelatakse parkimine. Trammiliiklus jätkub ning bussid sõidavad Mere puiestee või Estonia puiestee kaudu.
Autovaba päeva üritused toimuvad kella 10–16. Samal päeval toimub orienteerumismäng ühissõidukitega. Kuna Pärnu maantee on ka ühistranspordiliikluseks mõeldud, siis ühistranspordi toimimiseks suunatakse ümber bussiliinid nr 5, 18, 20, 36, 40 ja 73. Samuti muudetakse Tondi-suunalise trammide 3 ja 4 Viru peatuse asukohta.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 11:27
Autoliising on minevik: kuidas saada ettevõtte autokulud kontrolli alla
Ettevõtte äritegevuseks vajalikud sõidukid soetatakse enamasti liisinguga, mida finantseerib üldjuhul pank. Sellega kaasnevad sõidukite korralised hooldused, rehvivahetused ja kindlustusjuhtumite puhul ka hulganisti asjaajamist. Selline sõidukipargi haldamise viis on ettevõtte jaoks märkimisväärse ajakuluga, eriti kui sõidukeid on rohkem.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele