Autor: Logistikauudised.ee • 29. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaitseinvesteeringute keskus otsib 30 miljoni eest soomukite ümberehitajat

Soomukid CV-90.
Autor: Kaitseministeerium
Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus kuulutas välja hanke möödunud aastal Norrast ostetud soomusmanöövervõime toetusmasinate ümberehitamiseks.

Hankelepingu kestus on 31 kuud, hanke eeldatav maksumus on 30 miljonit eurot.

Hanke raames tellitakse 31 soomustransportööri ümberehitus ning kuue masina remont ja hooldus.  Lisaks sellele sõlmib Kaitseinvesteeringute Keskus kuni seitsmeks aastaks elukaare toetuse raamlepingu, millega kindlustatakse 37 soomuki hooldus ja remont ning varuosade tarned ümberehituse käigus paigaldatud seadmetele ja süsteemidele.

Kaitseministeerium ostis möödunud aastal Norrast 37 jalaväe lahingumasina CV-90 korpust, et need Eesti kaitseväe vajaduste kohaselt ümber ehitada. Pärast ümberehitust antakse soomukid Scoutspataljoni käsutusse, kus nad hakkavad täitma erinevaid juhtimis- ja toetusülesandeid.

Rahvusvahelise väljakuulutamisega läbirääkimistega hankemenetluses saavad osaleda kõik huvitatud isikud. Hanke esimese faasi eesmärgiks on välja selgitada ettevõtted, kes kvalifitseeruvad hanketingimustele. Kvalifitseerunud firmadele edastatakse hankedokumendid, kus on kirjas konkreetsed ümberehitustööd. Taotluste esitamise tähtaeg on 28. september, 2017.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077