Autor: Logistikauudised.ee • 27. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic lennutas poole aastaga Eestist 180 000 reisijat

Autor: Picabay
2017. aasta esimese kuue kuu jooksul vedas Läti lennufirma airBaltic Eestist 27% rohkem reisijaid, kui samal perioodil aasta varem. Kokku on jaanuarist juunini reisinud airBaltic’uga Tallinna Lennart Meri lennujaamast 183 565 reisijat.

Lennufirma populaarseima suunda, milleks on Tallinn - Riia, valis käesoleva aasta esimesel poolel 100 000 reisijat. Populaarsuse poolest kolm järgnevat suunda olid Amsterdam, Pariis ja Vilnius.

airBaltic teenindab Tallinna lennujaamast 6 otsest sihtkohta, milleks on Riia, Amsterdam, Berliin, Pariis, Viin ja Vilnius. Lisaks pakub airBaltic mugavaid ühenduslende rohkem kui 55 sihtkohta Riiast. airBaltic ühendab Balti riikide elanikke Euroopa, Skandinaavia, SRÜ ning Kesk-Ida riikidega.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077