Autor: Logistikauudised.ee • 8. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Autovedajate Aastakonverentsile tulemas üle 100 osaleja

Tänavusele Autovedajate Aastakonverentsile on registreerunud juba ligi 90 osalejat. Registreerumine jätkub. Vaata, kes juba osalevad 28. oktoobril toimuval konverentsil.

Autovedajate Aastakonverentsil osalejad:

Ago Kalmer, Autobaas

Ago Lunts, Järva-Jaani AutoAin Tatter, Majandus- Ja KommunikatsiooniministeeriumAire Tamm, NtexAivo Aasa, Sivex InternationalAndreas Sapas, BionicAndrus Neitsov, Scania EestiAnton Kuznetski, Palgainfo AgentuurAntoon Hubert Van Rens, Cf&S EstoniaArt Aljaste, Statoil Fuel & Retail EestiArturas Michejenko, DKV Euro Service BaltikumArunas Sileikas, DKV Euro Service BaltikumArvo Ojaperv, StellatekEda Rembel, Majandus- Ja KommunikatsiooniministeeriumEero Pärgmäe Einar Vallbaum, ERAAEndrik Randoja, ConfentEnno Järvekald, Heelix GruppEno Saar, HTG InvestErik Peet, Baltic TranslogErki Vaikmäe, Volvo EstoniaErko Vallbaum, LajosErvin Küttis, VKG TransportEve Kaseleht, LKW RotareGreete Salumägi, ÄripäevHarri Rästas, Cf&S EstoniaHeikki Sal-Saller, In NomineHendrik  Peiel, Baltic TranslogIlmar Kukk, Volvo EstoniaIlmar Türbsal, ViisemarIvo Mölder, Eckerö Line Ab Oy Eesti FiliaalJaak Kivisild, Transring Tartu Jaan Laarmann, NordlinerJaan-Hendrik Toomel, Transpordi AmetiühingJanar Kilp, Ahola Transport Abp OyjJanek Eevald, KenajJanek Puusepp, Krone ScanbaltJüri Milov, TööinspektsioonJüri Šehovtsov, ParmetransKaarel Lääne, MaanteeametKalev Koort, Baltic Cargo ServiceKalle Elster, ElsteraKaupo Sirk, MaanteeametKert Raud, Statoil Fuel & Retail EestiKristjan Toodo, TodotransKülli Koidumäe, Maksu- ja TolliametLauri Künnapuu, Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumLiina Lilleniit, ÄripäevLiivo Luidre, BaltreilerMaire Talihärm, EVR CargoMait Hein, LajosMaksim Bukrejev, Abitex L&AMaret Miido, DFDS SeawaysMargot Ots, ConfentMargus Sillamaa, Scania EestiMart Teesalu, Raider TransMartin Kivimäe, ÄripäevMartin Toodo, TodotransMeelis Mäe, Transpoint International (Est)Meelis Vihvelin, Baltic TranslogMihkel Vahe, LinfordNikolai Burdakov, Narva AutoOlavi Mõts, EksoOle Loigu, Saku ABPeep Peterson, Eesti Ametiühingute KeskliitPiret Pärn, DKV Euro Service BaltikumPriit Seire, BionicReimo Rändla, AutobaasRenee Püvi, Baltic TranslogRiho Vaab, Dorpat GruppSander Salmu, Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumTaivo Abram, LinfordTanel Raig, ÄripäevTarmo Adamson, DNB PankTarmo Bachmann, DFDS SeawaysTarmo Kahem, Transpordi AmetiühingTarmo Odar, Volvo EstoniaTarmo Rei, Hkscan EstoniaTimo Tapio Korhonen, RooliKoolToomas Olbrei, OlbtarToomas Raud, Rain TransportTõnu Mertsina, SwedbankTõnu Mägi, Tõnu Mägi KoolituseUrmas Tahk, ABBVeiko Haugas, Haugas TransportVeiko Kõrgend, K.Heinonen EestiVergo Kimmel, Krone Scanbalt

Konverentsi kavaga saab lähemalt tutvuda SIIT.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077