• 28.08.14, 12:32
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Austraalia lennukänguru rekordkahjumis

Austraalia lennufirma Qantas sai majandusaasta kahjumiks 2 miljardit eurot, mis on ettevõtte ajaloo suurim.
Vaatamata rekordkahjumile tõusis Qantase aktsia 6 protsenti, kuna lennufirma teatas, et ootab lennuliikluse suurenemise tõttu kiiret paranemist enda finantstulemustele. Rekordkahjum oli tingitud lennufirma varade allahindlusest.
Qantase käive langes võrreldes möödunud majandusaastaga 15,9 miljardilt Austraalia dollarilt 15,35 miljardi dollarini (u 10,75 mld euroni).
„Pole kahtlust, et tänased numbrid on vastandlikud, kuid need kirjeldavad aastat, mis on möödas,” ütles Qantase tegevjuht Alan Joyce CNBC-le. „Praeguseks oleme halvimast läbi tulnud.”
Investorite arvates peaks Qantas hakkama varasid müüma, kuid lennufirmal sellist plaani pole. Varem on teatanud Qantas ümberkorraldusprogrammist, mis hõlmab ka 5000 töökoha vähendamist 3 aasta jooksul.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele