Autor: Tanel Raig • 15. aprill 2014

Logistikainstituut tutvustab magistriõppe võimalusi

TTÜ korraldab homme magistriõppe infoõhtu, kus tutvustab õppesuundasid ka logistikainstituut.

Logistikainstituudi magistratuuris on kolm õppesuunda: logistika, transpordiplaneerimine ja tarneahelajuhtimine. Kell 17:30 räägitakse  TTÜ aulas vastuvõtutingimustest ja õppekorraldusest. Kell 18:15 tutvustatakse ruumis II-102 logistika õppesuundasid.

Logistikainstituut loodi 2012 aasta veebruaris koordineerimaks TTÜs logistikavaldkonna õppe- ja teadustööd. Tänavu kevadel kaitstakse logistikainstituudi magistriõppes esimesed lõputööd. Kaitsmistaotluse on esitanud 32 magistranti, kelle seas on spetsialiste ja juhtivtöötajaid Ericsson Eestist, ABBst, Altiast, PKC Eestist, Telemast jm.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077