Autor: Tanel Raig • 15. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistikainstituut tutvustab magistriõppe võimalusi

TTÜ korraldab homme magistriõppe infoõhtu, kus tutvustab õppesuundasid ka logistikainstituut.

Logistikainstituudi magistratuuris on kolm õppesuunda: logistika, transpordiplaneerimine ja tarneahelajuhtimine. Kell 17:30 räägitakse  TTÜ aulas vastuvõtutingimustest ja õppekorraldusest. Kell 18:15 tutvustatakse ruumis II-102 logistika õppesuundasid.

Logistikainstituut loodi 2012 aasta veebruaris koordineerimaks TTÜs logistikavaldkonna õppe- ja teadustööd. Tänavu kevadel kaitstakse logistikainstituudi magistriõppes esimesed lõputööd. Kaitsmistaotluse on esitanud 32 magistranti, kelle seas on spetsialiste ja juhtivtöötajaid Ericsson Eestist, ABBst, Altiast, PKC Eestist, Telemast jm.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077