• 03.04.14, 14:29
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Bussijuhid nõuavad pikettidega palgatõusu

Transpordi ametiühing korraldab täna hommikul Tartus, Pärnus ja Kuressaares piketid, et Tarbuse ja GoBusi ettevõtetes nõuda bussijuhtidele palgatõusu ning juhtida tähelepanu bussinduses valitsevatele probleemidele.
Transpordi ametiühingu aseesimehe Jaan-Hendrik Toomeli sõnul on pärast bussijuhtide sektorilepingu läbirääkimiste luhtumist autoettevõtete liiduga käimas läbirääkimised mitme tööandjaga ettevõtte tasandil ning pikettidel soovivad bussijuhid öelda, et tänase palgaga ei ole nad enam nõus töötama.
„Värske kollektiivleping koos palgatõusu ja töörahuga on ametiühingul aasta alguses sõlmitud Sebes ja Eesti Bussis,” sõnas Toomel lisades, et palgakõnelused on täna pooleli GoBusi ja ATKO ettevõtetes.
 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele