• 04.02.14, 13:30
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Eesti logistikud otsivad Indias ärikontakte

Sel nädalal viibib Indias Eesti äridelegatsioon eesotsas majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsi ja EASi juhatuse liikme Martin Hirvojaga.
„Meie põhihuvi on tuua siia järjest rohkem välisinvesteeringuid ja tihendada koostööd India ettevõtetega. Visiidi fookuses on logistika ja seetõttu on ka Eesti delegatsioonis hulk logistikaettevõtteid,“ selgitas Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) juhatuse liige Martin Hirvoja.
Näiteks on plaanis külastada Mumbaid, pidades just silmas logistikute huve. Bengalurus tutvutakse IT-sektoriga ja kavas on kohtumine India suurima laevandusettevõtte Shipping Corporation of India (SCI) juhtkonnaga.
Eesti peamised eksportartiklid Indiasse olid 2012. aastal statistikaameti andmetel masinad ja seadmed 42,6% (paberimass ja tooted sellest 25% ning metallid ja metallitooted 18,6%).
Peamised importartiklid olid aga masinad ja seadmed 45,3%, metallid ja metalltooted 16,2%, tekstiil ja tekstiiltooted  9,2%, keemiatooted 8,8% ja taimsed tooted 5,2%, vahendas EAS oma pressiteates.
Visiit kestab 7. veebruarini.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele