Autor: Logistikauudised.ee • 3. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistikauudiste sündmuste 2014 kalender

Siit leiate ülevaate logistikauudiste  ja partneritega koostöös korraldatavatest sündmustest.

Palgasüsteemid logistikas ja laonduses Aeg: 26. november 2014

Touimumiskoht: Tallink SPA Hotell

Seminar võtab vaatluse alla palgasüsteemide kujundamise võimalused transpordis, laonduses ja ekspedeerimises. Praktiliste näidete abil vaagitakse, mis motiveerib või demotoveerib töötajaid palgakujunduses. Antakse tööriistad, kuidas ettevõtte palgasüsteemi parendada ning arutletakse võimaluste üle, mida tuleb erinevate tarneahela lülide palgakujunduses arvestada.

Seminari kava

09:00-09:25 Registreerimine ja hommikukohv., Palgainfo Agentuuri juht Kadri Seeder, Brain Team juhatuse liige August Kull, Lajos juhatuse liige Einar Vallbaum. Cargobus tegevjuht Kadri Johanson., Hkscan Estonia logistikajuht Tarmo Rei• ABB Balti regiooni tarneahelajuht Peep Tomingas

09:25-09:30 Seminari avamine, Päeva moderaator Palgainfo Agentuuri arendusjuht Anton Kuznetski09:30-10:30 Kuidas parandada oma ettevõtte palgasüsteemi - kuluefektiivne vs. motiveeriv palgasüsteem logistikas

10:30-11:00 Mis motiveerib ja demotiveerib töötajaid palga juures

11:00-11:30 Kogemuslugu: Kuidas luua motiveerivat palgasüsteemi transpordis

11:30-12:30 Lõuna12:30-13:00 Kogemuslugu: Kuidas luua motiveerivat palgasüsteemi klienditeeninduses

13:00-13:30 Kogemuslugu: Kuidas luua motiveerivat palgasüsteemi laonduses

13:30-14:15 Arutlusring: Kuidas teha nii, et palgasüsteem ei tekitaks pudelikaelu tarneahelas.

• Smarten Logistics juhatuse esimees Mait Miller• TTÜ Informaatikainstituudi dotsent Innar Liiv14:15-14:30 Päeva kokkuvõtte

Osavõtutasu:Hind 189 eurot (km-ga 226,8 eurot).

Kahe või enama isiku korraga registreerimisel ühest ettevõttest kehtib hindadele 5% soodustus.

Seminarile registreeruda saab SIIT.

Lisainfot seminari kohta saab Martin Kivimäe, e-post [email protected] , tel 5666 7056.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077