Autor: Ave Lepik • 30. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Itella Information vahetas nime

Itella Information, mis kuulub Itella Gruppi, muudab nime ning jätkab Põhjamaade ja Euroopa turul alates novembrist nime all OpusCapita.

Ettevõte tegeleb klientide finantstugiteenuste ja rahavoogude protsesside optimeerimisega. OpusCapita on iseseisev Itella kontserni osa.

Muutuse põhjus on emaettevõtte Itella Grupi ümberkujundamine. OpusCapita keskendub kasvule ja turupositsiooni tugevdamisele Põhjamaades ning ülejäänud Euroopas. Itella omakorda keskendub postiteenuste pakkumisele Soomes ja turuliidrikoha tugevdamisele logistikateenuste pakkujana, eriti Soomes ja Venemaal.

OpusCapita eesmärk on klientide finantstugiteenuste ja rahavoogude protsesside optimeerimine. Ettevõttel on Euroopas üle 10 000 kliendi ja tegutsetakse üheksas riigis. OpusCapita annab tööd 2400 spetsialistile. Ettevõtte teenuseid kasutatakse üle 50 riigis. Eelmisel aastal oli ettevõtte käive 270 miljonit eurot.

OpusCapita peakorter asub Soomes Espoos ja ettevõte kulub Itella Gruppi.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077