Autor: Indrek Kald • 5. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gruusia peaminister kohtub Tallinna Sadama juhtidega

8.-9. septembril Eestis viibib viibiv Gruusia peaminister Bidzina Ivanišvili kohtub siinsete poliitikute kõrval ka Tallinna Sadama juhtidega.

Ivanišvilil on eeloleval pühapäeval kavas Muuga sadama külastus ning kohtumine Tallinna Sadama juhatuse esimehe Ain Kaljuranna ja juhatuse liikme Allan Kiiliga.

Lisaks saab Ivanišvili Eestis kokku president Toomas Hendrik Ilvese, riigikogu esimehe Ene Ergma, peaminister Andrus Ansipi, välisminister Urmas Paeti ning majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsiga.

Juhan Parts ning Gruusia majanduse ja jätkusuutliku arengu minister Giorgi Kvirikašvili kirjutavad alla Eesti-Gruusia vahelisele turismikoostöö leppele. Gruusia peaminister külastab ka IKT Demokeskust.

Peaministrit saadavad visiidil Gruusia välisminister Maia Panjikidze, majanduse ja jätkusuutliku arengu minister Giorgi Kvirikašvili ning Euroopa ja euroatlandi integratsiooni riigiminister Aleksi Petriašvili.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077